www.telecomnews.gr

A+ A A-

Instagram: Να πως γίνεται η απενεργοποίηση του Activity Status

Instagram: Να πως γίνεται η απενεργοποίηση του Activity Status
Μόλις πριν από μια εβδομάδα, το Instagram πρόσθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό, που επιτρέπει στους χρήστες να διαπιστώσουν πότε οι φίλοι και η οικογένεια συνδέθηκε τελευταία φορά στην εφαρμογή. Η νέα αυτή υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη εκ προεπιλογής. Και αυτό σημαίνει ότι όλοι οι χρήστες του Instagram που σας ακολουθούν μπορούν να δουν πόσο χρονικό διάστημα έχει περάσει από τότε που συνδεθήκατε τελευταία φορά online. Αν κάτι τέτοιο δεν θέλετε να γίνετε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το feature αυτό. Πως μπορείτε όμως να το κάνετε;

Κάντε κλικ στο tab του προφίλ και έπειτα στο εικονίδιο δίπλα από τις λέξεις Edit Profile. Τώρα κάντε scroll στα Settings και απενεργοποιείστε την επιλογή που λέει Show Activity Status. Αυτό ήταν. Πλέον, φίλοι και συγγενείς δεν θα μπορούν να βλέπουν πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το Instagram. Θυμηθείτε, ότι μόλις απενεργοποιήσετε το Activity Status, όχι μόνο η οικογένειά σας δεν θα μπορεί να δει την συχνότητα της χρήσης της υπηρεσίας, αλλά παράλληλα και εσείς δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι τέτοιο σε αυτούς.

[]

Rate this item
(0 votes)
back to top